Barbecue├źn

Je kan bij ons het hele jaar door barbecueën. Dit mag op de speciaal daarvoor aangelegde betonplaten op zonneweide 1 te bereiken vanaf Parkeerplaats 2. De 2 overdekte bbq's (bbq huisjes) zijn te gebruiken van april t/m september. Wanneer je de zonneweide oploopt vanaf P2 zie je de overdekte BBQ huisjes al staan. Rechtdoor de ‘kleine’ overdekte BBQ en links de ‘grote’ overdekte BBQ met zitkuil. De barbecuezone ligt aan de buitenrand van zonneweide 1 en is voorzien van een geel bbq borden. 
 

Barbecuezone

In de barbecuezone liggen verschillende betonplaten. Op elke betonplaat kunnen maximaal vier BBQ's staan. Deze betonplaten zijn vrij toegankelijk en kun je niet reserveren. Er zijn kolenbakken aangelegd waar je na het barbecueën de kolen in kunt gooien. Externe catering en barbecues op gasflessen is niet toegestaan.
 

Overdekte BBQ

Op Het Hulsbeek staan twee overdekte BBQ's. Deze overdekte BBQ’s zijn van 1 april t/m 30 september te reserveren. De ‘kleine’ BBQ is geschikt voor max. 25 personen. De ‘grote’ BBQ heeft een zitkuil en is geschikt voor max. 40 personen. De overdekte BBQ's zijn, tegen betaling, te reserveren bij het beheercentrum van Het Hulsbeek. Lees hier over de ervaring van een bezoeker die gebruik heeft gemaakt van de overdekte BBQ.

Het is niet mogelijk een koelwagen/catering bij de barbecue te plaatsen en/of met de auto het binnenterrein op te rijden om spullen naar de BBQ te brengen. Kolen voor de barbecue moet je zelf meenemen. Er is geen stroom aanwezig. Wel is er een aanrecht met een waterkraan aanwezig in de overdekte BBQ.

Kosten
De kosten voor de huur van de overdekte BBQ bedragen € 25,00 per twee uur. Elk uur daarna kost €12,50 per uur. Bij de overdekte BBQ mag een, zelf meegenomen, open partytent van maximaal 4x4m bijgezet worden. De extra kosten hiervoor bedragen €10,00. 
--- Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. ---

Reserveren
De overdekte BBQ kun je reserveren via ons contactformulier. Geef daarbij de volgende gegevens door:

-     Datum en tijd (van/tot hoelang). Denk er wel aan dat het park sluit bij zonsondergang.
-     Welke BBQ je wilt reserveren.
-     Met hoeveel personen je komt.
-     Naam, adres en woonplaatsgegevens (voor factuur en bevestiging).
-     Mobiele telefoonnummer van de contactpersoon tijdens de BBQ.

Wanneer de reservering bij ons binnenkomt, kijken wij of de BBQ die je wilt reserveren nog vrij is. Daarna ontvang je een bevestiging en een factuur via ons hoofdkantoor Regio Twente. De factuur moet voor dat je gaat BBQ’en betaalt zijn. Teruggave van het betaalde bedrag bij annulering is niet mogelijk.
 
Op je gereserveerde dag kan je direct naar de BBQ gaan. Het beheer van Het Hulsbeek zorgt dat de BBQ open is.
 

Terug naar overzicht