Veel gezocht
Vragen?
Vragen?

BBQ-zone en overdekte Barbecues

BBQ-zone

In de barbecuezone liggen verschillende betonplaten en op elke betonplaat kunnen maximaal 4 BBQ's staan. Deze betonplaten zijn vrij toegankelijk en kun je niet reserveren. Alleen kolenbarbecues zijn toegestaan, dus geen gasbarbecues of open vuur. Er zijn kolenbakken aangelegd waar je na het barbecueën de kolen in kunt gooien. Hierin a.u.b. geen afval gooien!

Voordat u wilt komen barbecueën, check eerst de site van Natuurbrandrisico. Klik op het teken in Twente om te zien of er sprake is van fase 1 regulier risico (u mag barbecueën) of fase 2 extra alert (barbecue of ander open vuur is verboden!)

Overdekte barbecues

De 2 overdekte barbecues (BBQ huisjes) zijn ook te bereiken vanaf Parkeerplaats 2 en zijn van 1 april t/m 30 september tegen betaling te reserveren bij het beheercentrum van Het Hulsbeek.
De BBQ-klein is geschikt voor max. 25 personen.
De BBQ-groot is een zitkuil en geschikt voor max. 40 personen.
In iedere overdekte bbq zit een aanrecht met drinkwaterkraan. Stroom is niet aanwezig. Kolen voor de barbecue moet je zelf meenemen.

Onder foto kleine overdekte bbq:
Onder foto grote overdekte bbq:


 

Het is niet mogelijk een koelwagen/catering bij de barbecue te plaatsen en met de auto het terrein op te rijden om spullen naar de BBQ te brengen.

Delen