Veel gezocht
Vragen?
Vragen?

Het Buitenhuys

In de bossen, pal aan het water, biedt deze bijzondere accommodatie talloze mogelijkheden: feesten, eten, drinken, loungen, vergaderen, trainen, coachen, en veel meer.

De unieke ligging, de bereikbaarheid, de ambiance en de eindeloze mogelijkheden om jouw feest of vergadering culinair te omlijsten. Ingrediënten die geen uitleg behoeven. Door de rustgevende ambiance van "Het Buitenhuys" leent de accommodatie zich perfect voor een zakelijke bespreking, een klein congres, seminar, vergadering of productpresentatie. Zalencentrum "Het Buitenhuys" is de accommodatie waar je, midden in de natuur in alle rust, kunt vergaderen of trainen.
Vergaderingen, seminar, congressen, conferenties, cursussen, productpresentaties, meetings, business to business activiteiten, beurzen: wij helpen graag mee om meer rendement uit vergaderingen of evenementen te halen. Natuurlijk kun je bij ons prima vergaderen of andere zakelijke activiteiten houden.
Voor vergaderingen tot 15 personen kan je terecht in onze galerieruimte. Deze ruimte heeft een prachtig uitzicht over recreatiegebied "Het Hulsbeek" en is voorzien van een koelkast met uitgebreide drankenassortiment, eigen koffiecorner, draadloos internet, videoapparatuur, flip-over en beamer.
Voor bijeenkomsten van 50 tot 1000 personen kun je terecht in onze hoofdzaal. Deze zaal is voorzien van een modern en warm decor en kan naar al jouw denkbare wensen worden aangepast voor al je feesten en partijen.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Lunch, de borrel met overheerlijke hapjes en/of diner. Een uitgebreid buffet, Hollands, Indonesisch, Japans of wat je ook wenst, het wordt geregeld. 
Het team van medewerkers en de prachtige locatie dragen bij aan een fantastisch bijeenkomst. Kijk Zie voor meer informatie de site van Het Buitenhuys.

Delen