Evenement

Prijs € 34,50 volwassenen (early bird)


Tijdstip 12.30 - 24.00 uur


Datum 06-07-2019 - 06-07-2019


Fields Of Joy Festival

Fields of Joy Festival staat voor "good vibes, good food & good music".

Bereikbaarheid/parkeren tijdens op- en afbouw Fields of Joy (28 juni t/m 9 juli):

In verband met de op- en afbouw van Fields of Joy zijn delen van recreatiepark Het Hulsbeek voor uw veiligheid afgesloten.

Dagrecreanten die tijdens de op/afbouw het Hulsbeek willen bezoeken met de auto kunnen parkeren op Parkeerplaats 1, 2 of 4. Parkeerplaats 3 en 5 zullen niet of deels te gebruiken zijn. Dit zal met hekken/bebording worden aangegeven bij de ingang van de parkeerplaats. De toiletten/betaalautomaten op zonneweide 2 zijn vanaf maandag 1 juli ook niet meer te gebruiken. Aan de hekken rondom het festival terrein zullen borden met de omleidingsroute worden gehangen tbv wandelaars/dagrecreanten.

Zonneweide 3/strand 3, een deel van zonneweide 2/strand 2 zijn gedurende de op/afbouw en tijdens het festival niet te gebruiken.

Zonneweide 1/strand 1, de 'jongerenbult', het eiland, de skatebaan en de bbq zone daarentegen zijn wel te gebruiken.

Bereikbaarheid/parkeren tijdens Fields of Joy: (6 juli)  - Er is op deze dag een speciaal verkeersplan (zie onderdeel 'vervoer') van kracht. Zie voor meer info site Fields of Joy!

Bezoekers festival (rood gearceerd terrein plattegrond):

P3: Vip's + taxi's

P4: Fietsers + bussen

P5: Crew

Toetersdennen (reserve parkeerplaats): Auto's 
 

Dagrecreanten:

Parkeerplaats 1, P2, deel P4 is voor dagrecreatie beschikbaar evenals zonneweide 1/strand 1 en deel zonneweide 2/strand 2.Ondernemers Hulsbeek blijven altijd bereikbaar.