Evenement

Prijs Gratis / € 2,00 parkeergeld


Tijdstip 11:00 uur tot 16:30 uur


Datum 27-09-2020 - 27-09-2020


Woeferland - afgelast

Onder leiding van organisatoren Pronk’s dogshop en Farm Food, strijden de trotse Twentse hondenbezitters, met hun viervoeters om de felbegeerde en unieke titel “Mooiste” hond van Twente.

Deze verkiezing is in een nieuw jasje gestoken, en wordt het een onderdeel van het leukste evenement van het oosten: Woeferland.

Woeferland wordt het evenement van ongekend formaat waar elke rassoort, kruising of bastaard de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan verschillende activiteiten op het mooie buitenterrein van het Hulsbeek.

Als onderdeel van het evenement Woeferland komt de verkiezing “Mooiste hond van Twente wederom terug, elke deelnemende viervoeter heeft weer de kans om de
titel van het jaar binnen te slepen. Geen strenge keurmeesters, maar een gezellige 4 koppige jury die
de honden op diverse aspecten gaan jureren.

Om 11:00 uur gaan we beginnen met verschillende activiteiten en demo`s en natuurlijk worden de eerste honden voor de verkiezing “Mooiste hond van Twente opgeroepen.

Er zullen verschillende educatieve demonstraties worden gegeven, lezingen en workshops en uiteraard kunnen de koopjesjagers hun hart ophalen bij de verschillende kraampjes en tentjes!

Officieel is het terrein nog niet open gesteld voor toegang met honden, deze dag is een uitzondering, het is verplicht de honden aangelijnd te houden. Er geldt tevens een opruimplicht!
Alleen in de desbetreffende ruimtes, demoruimte, workshopruimte en waterwerk mogen de honden 'met toestemming' los. 

Meer info via woeferland.nl of pronksdogshop.


Praktische info:
Leveranciers/deelnemers parkeren op P2, indien vol op P1 of P4 parkeren.
Bezoekers woeferland parkeren op P1, indien vol parkeren op P4 of P3.

Dagrecreanten die niet naar Woeferland gaan, kunnen beste parkeren op P3 of P5.


Uitrijkaarten kunnen bij de betaalautomaten aan de toiletgebouwen op het binnenterrein, nabij zwemvijver, gehaald worden. U ontvangt dus GEEN uitrijkaart bij binnenkomst!