Evenement

Prijs gratis (tot 12 jr), € 7,50 (> 18 jr), online € 5,00


Tijdstip vrijdag/zaterdag: 14-21.30 uur en zondag: 12-19 uur


Datum 14-12-2018 - 16-12-2018


Christmas Fair Twente

De fair biedt een rijk en divers aanbod van de mooiste moderne en traditionele must-haves op het gebied van decoratie, stijl, fashion & food. De feeërieke omgeving wordt geaccentueerd door duizenden lichtjes en (kerst)decoraties waarmee de fair wordt aangekleed. Laat je inspireren en geniet van de gezellige sfeer die de Christmas Fair Twente zal bieden.
 
Namens de organisatie van de fair, het team van Het Hulsbeek en de vele standhouders…
Heten wij u graag van harte welkom!
 

LET OP!!

Gebruik terreinen/parkeerplaatsen tijdens op/afbouwfase:
Tijdens de op/afbouw (vanaf maandag 4 december) is een deel van het terrein niet bereikbaar. Dit zal met hekken/bebording worden aangegeven. De toiletten/parkeerautomaten op zonneweide 1 (nabij peuterbad) zijn tijdens de op/afbouw en tijdens de Fair NIET te gebruiken voor dagrecreatie. Dagrecreanten zullen derhalve naar de toiletten/betaalautomaten bij het toiletgebouw op zonneweide 2 moeten! Parkeerplaats 3 ligt hier het dichtste bij (tegenover Twents ruitercentrum).
Standhouders kunnen tijdens op/afbouw parkeren op P4, deel achter slagbomen (uitrijkaarten bij organisatie verkrijgbaar).

Tijdens Fair:
Bezoekers Fair parkeren op Parkeerplaats 1, 2 of reserve parkeerplaats (= weide). Uitrijkaart kan worden verkregen bij binnenkomst Fair.
Standhouders Fair kunnen parkeren op Parkeerplaats 4, deel achter slagbomen (organisatie heeft uitrijkaarten).
Dagrecreanten kunnen parkeren op Parkeerplaats 3 of 5. Uitrijkaart is te verkrijgen bij de betaalautomaten bij het toiletgebouw op zonneweide 2!