Evenement

Prijs gratis


Tijdstip 13.00 - 17.00 uur


Datum 02-08-2020 - 02-08-2020


KNZB ZomerTour

Op 2 augustus komt de Zomertour langs in Oldenzaal. Een mooi programma is samengesteld voor de waterratten en sportliefhebbers. Mis dit niet en schrijf je in! Voor alle activiteiten die hieronder benoemd zijn is minimaal een A diploma vereist!

Je vindt ons op zonneweide 3. Makkelijk te bereiken vanaf Parkeerplaats 5 of 3.

Swimstar 13.00-14.00
Tijdens deze Swimstar les maken kinderen op een speelse manier kennis met de zwemsport of andere zwemactiviteiten. Kinderen ontdekken d.m.v. diverse spelletjes, hoe gaaf het is om in het water bezig te zijn. Tegelijkertijd werken kinderen aan hun veiligheid in het water. Keuze kan hierin gemaakt worden tussen: snorkelen, survival, waterpret en ouder-kind fun.

Beachsoccer 13.00-14.00
Voetbal in het zand. Hierbij worden veel technische trucjes gebruikt. Het zand voegt een andere dimensie toe aan de sport: lenigheid en individuele vaardigheden worden getest. Kom je ook een balletje schieten?

Open Water Zwemmen 14.00-15.00 (>12 jaar)
Doe mee aan een virtuele race in het open water en zet de beste tijd neer! Je kunt zelf een geschikte afstand kiezen. Neem je smartwatch met GPS of telefoon met tracker-app mee en upload het resultaat na afloop zodat je het kunt vergelijken met andere deelnemers in het land. Schrijf in

Beachwaterpolo 15.00-16.00
De snelle en spectaculaire variant van het traditionele waterpolospel. Het spel wordt gespeeld binnen een 15x10m veld. In teams van 4. Echt een leuke beach-sport om samen te doen. Maak kennis met deze variant!

Open Water Zwemmen 16.00-17.00 (>12 jaar)
De eerste virtuele race gemist op deze dag. Dit is je herkansing! Doe mee aan een virtuele race in het open water en zet de beste tijd neer! Je kunt zelf een geschikte afstand kiezen. Neem je smartwatch met GPS of telefoon met tracker-app mee en upload het resultaat na afloop zodat je het kunt vergelijken met andere deelnemers in het land.

Doe je mee? Wel vooraf aanmelden!