Lees alles over onze Corona maatregelen

Waar bent u naar op zoek?
Veel gezocht

Zwerfafval.....Pak het op!

Het Hulsbeek neemt ook deel aan een aantal regionale en landelijke projecten.

Zwerfafval

In Nederland is zwerfafval een groot probleem, ook Het Hulsbeek heeft hier mee te maken. Wij doen er zoveel mogelijk aan om het park zo schoon mogelijk te houden en maken het onze gasten zo makkelijk mogelijk om zelf afval weg te gooien. Grote afvalbakken en afvaleilanden staan verspreid over het hele park, net als enkele peukenpalen. Dagelijks wordt het zwerfafval zo goed mogelijk door onze medewerkers opgeruimd.


Glasverbod

Op Het Hulsbeek is er altijd een algeheel glasverbod. Eigen meegenomen dranken moeten altijd in een plastic verpakking of blik zitten!

Nederland Schoon

Op ons park zijn er speciale papieren afvalzakjes te vinden van Nederland Schoon. Deze staan onder andere bij de kiosken. Zo kan je het afval in deze zak verzamelen en aan het eind van de dag alle afval in één keer in de prullenbak gooien. Samen houden we zo ons Hulsbeek netjes en schoon voor iedereen!

‘Pak het op’

Om het zwerfaval steeds verder te verminderen in onze gebieden, is er samen met enkele ondernemers het initiatief ‘Pak het op’ in het leven geroepen! Zie je zwerfafval, pak het op! Dan kan samen, alleen of als challenge.

Wil je ons helpen meld je hier aan.

Delen