Beleef Het Hulsbeek in al zijn facetten

 

In 2018 zal de Hulsbeekdag plaatsvinden op zondag 8 april van 11.00 tot 17.00 uur

 
Hulsbeekdag 2016:
De 6de editie was een geweldige happening met zo'n 160 deelnemende partijen en een record aantal bezoekers. Heb je deze dag gemist? Bekijk dan nu de virtuele tour van de Hulsbeekdag 2016.  Of zie hier de foto compilatie!  Bekijk meer op facebook.com/hulsbeekdag of facebook.com/hulsbeekoldenzaal.
 
Hulsbeekdag 2017:
In 2017 kon in en rond de vijvers weer aan diverse outdoor activiteiten worden deelgenomen, zoals een rondritje op een pony, MTB parcours, hindernisbaan, kajak varen, paintballen, karten, en quadrijden. Ook waren er tal van demonstraties, muziek -en theateroptredens, een weddingfair en presenteerden zich vele verenigingen en aanverwante partijen die Het Hulsbeek delen, zoals de Oldenzaalse Wielerclub, de Oldenzaalse Hengelsportvereniging, de Reddingsbrigade Wierden, Kidsproof Twente plein, ROC van Twente (kunstdorp - Kunstwerkt), VVV Oldenzaal, de IVN Oldenzaal, Waterschap Vechtstromen en nog veel meer ...........zo'n 130 deelnemende partijen waren van de partij! Zie hier de foto compilatie van 2017!
 
KUNSTMARKT
Ook de Kunstmarkt was weer aanwezig. Op de grasstrook onder de berkenbomen op zonneweide 1, toonden zo'n 15 kunstenaars hun vakmanschap. Van sieraden, kunstschilders, edelsmeden, beeldhouwers tot glas in lood artiesten.
 
DUURZAAM DOEN EN ERVAREN TIJDENS DE HULSBEEKDAG
Duurzaamheid hoort bij Oldenzaal en Het Hulsbeek.Tijdens de Hulsbeekdag lieten enkele verenigingen/ondernemers zien wat de mogelijkheden zijn op het gebeid van duurzaamheid. Jong en oud kon proeven, doen en ervaren hoe leuk en makkelijk, duurzaamheid eigenlijk is.
 
Stichting RTV Noord Oost Twente deed live verslag vanaf de Hulsbeekdag.
 

Kortom: De Hulsbeekdag was weer een perfecte dag om Het Hulsbeek nog beter te leren kennen waarbij men zelf kon zien en ervaren dat de mogelijkheden op Het Hulsbeek oneindig zijn!

De Hulsbeekdag 2017 werd mede mogelijk door: 
Gemeente OldenzaalWeb2WorkMoire Reclame & SignAll in MediaRegio Twente en de Cogas.

Tijdens de Hulsbeekdag is BBQ-en niet toegestaan!