Beleef Het Hulsbeek in al zijn facetten

Hulsbeekdag 2019 was weer zeer geslaagd. Zie hier voor compilatie hulsbeekdag 2019. Veel kijkplezier.
 

Datum Hulsbeekdag 2020  - zondag 5 april! (10e editie/jubileum). 
 

Op de Hulsbeekdag stallen we alles uit wat Het Hulsbeek in huis heeft! Op de zonneweides en stranden rondom de zwemvijver, zelfs op het water is van alles te doen. 
Kom deze dag eens rondkijken, en zie welke activiteiten je op het park kunt beleven.

Ondernemers Hulsbeek 
Een greep uit de activiteiten die ondernemers van Het Hulsbeek jou willen laten zien; kajak varen, karten, paintballen, goud zoeken, waterfietsen, lasergamen, quadrijden, pony rijden, tokkelen en klimmen of hun heerlijke terras waar je even tot rust kunt komen.

Wist je, dat je deze activiteiten het hele jaar door kan doen op Het Hulsbeek? Kijk op deze site en zie wat allemaal mogelijk is op Het Hulsbeek.

Medegebruikers van Het Hulsbeek
Ook verenigingen en anderen die vaak gebruik maken van het park zijn van de partij. Zoals fietsclubs, scouting en sportverenigingen, die je graag laten zien hoe leuk hun sport wel niet is. Doe lekker mee als je wilt. Waterschap Vechtstromen, Tourist Info Oldenzaal en bijvoorbeeld de IVN Oldenzaal (natuureducatie) heeft een nieuwe app ontwikkelt, met wandelroutes over Het Hulsbeek. Zij leggen je graag uit hoe de app werkt.

Kunstmarkt 
Ook de Kunstmarkt is weer aanwezig. Op de grasstrook onder de berkenbomen op zonneweide 1, tonen diverse kunstenaars hun vakmanschap. Van sieraden, kunstschilders, edelsmeden, beeldhouwers tot glas in lood.

Parkeerpas te koop tijdens de Hulsbeekdag
Bij de stand van Het Hulsbeek, Het Rutbeek en Het Lageveld is de parkeerpas te koop voor maar € 25,00. Hiermee parkeer je tot 1 mei 2020 op de drie recreatieparken zonder verdere bijbetaling. Je vindt ons bij standnummer 6, zie hiervoor de plattegrond van de Hulsbeekdag.

Bekijk de foto compilatie of het filmpje op deze pagina van voorgaande jaren, we hebben er in ieder geval zin in! Jij ook? Je bent van harte welkom van 11.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de Hulsbeekdag is BBQ-en niet toegestaan. Dit in verband met eventuele rookontwikkeling. We hopen op uw begrip. Voor versnaperingen kunt u terecht met de vele drank- en eetkraampjes of bij de horeca gelegenheden die deze dag geopend zijn. 

De Hulsbeekdag 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Oldenzaal, Regio Twente, Cogas, All in media BV.