Beleef Het Hulsbeek in al zijn facetten

Hulsbeekdag 2021 gaat vanwege de corona maatregelen helaas niet door.


De nieuwe datum voor 2022 wordt: zondag 10 april! Noteer deze datum alvast in je agenda.

 

Ook in 2020 is de hulsbeekdag wegens de corona niet doorgegaan.
Hulsbeekdag 2019 was echter zeer geslaagd. Zie hier voor compilatie hulsbeekdag 2019. Veel kijkplezier.

 

Op de Hulsbeekdag stallen we alles uit wat Het Hulsbeek in huis heeft! Op de zonneweides en stranden rondom de zwemvijver, zelfs op het water is van alles te doen. 
Kom deze dag eens rondkijken, en zie welke activiteiten je op het park kunt beleven.

Ondernemers Hulsbeek 
Een greep uit de activiteiten die ondernemers van Het Hulsbeek jou willen laten zien; kajak varen, karten, paintballen, goud zoeken, waterfietsen, lasergamen, quadrijden, pony rijden, tokkelen en klimmen of hun heerlijke terras waar je even tot rust kunt komen.

Wist je, dat je deze activiteiten het hele jaar door kan doen op Het Hulsbeek? Kijk op deze site en zie wat allemaal mogelijk is op Het Hulsbeek.

Medegebruikers van Het Hulsbeek
Ook verenigingen en anderen die vaak gebruik maken van het park zijn van de partij. Zoals fietsclubs, scouting en sportverenigingen, die je graag laten zien hoe leuk hun sport wel niet is. Doe lekker mee als je wilt. Tourist Info Oldenzaal en bijvoorbeeld de IVN Oldenzaal (natuureducatie)

Tijdens de Hulsbeekdag is BBQ-en niet toegestaan. Dit in verband met eventuele rookontwikkeling. Voor versnaperingen kun je terecht bij de vele drank- en eetkraampjes of bij de horeca gelegenheden die deze dag geopend zijn. 

De Hulsbeekdag wordt mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Oldenzaal, Regio Twente, All in media BV.

Geschikt voor ieder evenement! Van 50 tot 50.000 bezoekers. Uw event bij ons?