BBQ’en kan weer op de recreatieparken!

Brandweer Twente heeft het zogenoemde Natuurbrandrisico afgeschaald naar fase 1. Dit betekent ‘regulier risico’ en dan hoeven er geen extra maatregelen genomen te worden. Uiteraard geldt altijd dat voorzichtigheid is geboden.

Samen genieten
Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan recreëren en genieten op het recreatiepark, vandaar dat we met elkaar een aantal spelregels hebben afgesproken. Op ieder recreatiepark is er een BBQ-zone. Er zijn speciale betonplaten geplaatst op de zonneweiden en hier staan ook kolenbakken waar je de kolenresten in kunt gooien. Vanwege brandgevaar kun je de nagloeiende kolen niet in een gewone vuilnisbak gooien. Een vuurkorf of een kampvuur is vanwege veiligheidsrisico’s niet toegestaan. En omdat iedereen graag wil genieten van een schoon recreatiepark vragen wij de rokers de peuken te verzamelen en aan het eind van de mooie dag in de pullenbak te gooien.

BBQ’en op Het Hulsbeek
Zonneweide 1 is de BBQ-zone van Het Hulsbeek in Oldenzaal. Op het grasveld naast de skatebaan zijn meerdere betonplaten en kolenbakken geplaatst. Deze plekken hoef je niet te reserveren. Ben je met een grote groep of wil je zeker zijn van een mooie BBQ-plek? Dan kun je een overdekte barbecueplaats huren. 

Overig nieuws

Natuurwerkdag

19-09-2018 Lees meer

BBQ’en kan weer op de recreatieparken!

04-09-2018 Lees meer

Zwemwatertest

08-08-2018 Meer informatie

Bepalingsborden Provincie

01-05-2018 Lees meer

Hondenbeleid

01-04-2018 Lees meer

Terug naar overzicht