Camperpark bij Het Hulsbeek

Het sanitairgebouw en de informatiekiosk staan er al en als alles meezit worden komende week de laatste camperplekken gerealiseerd.

Het perceel aan de Reininksweg, recht tegenover de Eurocamping en naast minicamping De Paardenbloem, biedt dan plek aan vijftig campers. Het initiatief voor een camperpark komt van René Hampsink en Charles de Mönnink. Zij vinden dat er in de regio te weinig plekken zijn die speciaal voor campers zijn ingericht.

Meer dan alleen overnachten:
Het duo zocht naar een geschikte locatie en vond die op Het Hulsbeek. Als het camperpark, genaamd Toppark ‘t Hulsbeek, straks klaar is, moet het meer zijn dan alleen een plek om te overnachten. De ondernemers willen hun logees begeleide toertochten op de fiets aanbieden en speciale arrangementen bij bijvoorbeeld golfclub ‘t Sybrook en sauna Saré.

Momenteel zijn er in Twente nog nauwelijks plekken die speciaal zijn ingericht voor campers. Terwijl er in Nederland toch ruim 100.000 campers rondrijden.

Hier zagen Charles de Mönnik en René Hampskink een kans. Zij realiseren het mooiste camperpark van Nederland op het Hulsbeek. De camperplek wordt volledig uitgerust met een sanitairgebouw, cameratoezicht en eigen stoomvoorziening voor elke camperplek. Het onderhoud op het terrein wordt verzorgt door de medewerkers van Zorgorganisatie Aveleijn.

Momenteel wordt er gekeken naar de mogelijkheden om een soort gelijk park op te zetten bij Het Lageveld in Wierden en Het Rutbeek in Enschede.

 

Overig nieuws

Hondenbeleid

01-04-2019 Lees meer

Hulsbeker Watermolen

11-03-2019 Lees meer

Camperpark bij Het Hulsbeek

29-01-2019 Lees meer

Natuurwerkdag

19-09-2018 Lees meer

Opening natuurlijke speelplekken

18-07-2018 Lees meer

Terug naar overzicht