Topparks Camperpark officieel geopend

Aan wethouder Evelien Zinkweg van de gemeente Oldenzaal de eer het park onder toeziend oog van Benno Brand, dagelijks bestuur Regio Twente, Bert Nellestijn van NKC en de initiatiefnemers Charles de Mönnink, André Postma en René Hampsink te openen.


Camperpark toevoeging Het Hulsbeek
Het Hulsbeek is al bijna 50 jaar een prachtig recreatiepark in Twente waar jong en oud van geniet. Waterpret, sportieve uitdagingen maar ook gewoon genieten van de schitterende natuurrijke omgeving. Ook toeristen weten dit park steeds vaker te vinden. Sinds april dit jaar is aan al dit moois het camperpark toegevoegd. Na jarenlange voorbereiding is in het paasweekeinde Topparks camperpark geopend. Het park heeft een oppervlakte van 1,5 hectare, een capaciteit van 50 camperplaatsen en is gelegen aan de westelijke rand van Het Hulsbeek aan de Reininksweg.


Duurzaam camperpark
Topparks ambieert een nieuwe generatie duurzame camperparken met respect voor natuur en milieu, van alle gemakken voorzien en gelegen in een schitterende omgeving. Op elke locatie bepaalt de camperaar de manier van recreëren. Deze kan kiezen voor rust en relaxen en wordt dan niet ongewild meegezogen in allerlei activiteiten. Op het park heerst rust, daarbuiten in de directe omgeving een scala aan mogelijkheden.

Fotocredits: gemeente Oldenzaal

Overig nieuws

Topparks Camperpark officieel geopend

24-06-2019 Lees meer

Uitbreiding speeltuin

29-05-2019 Lees meer

Hengelverbod ingesteld

18-04-2019 Lees meer

Hondenbeleid

01-04-2019 Lees meer

Agressieve buizerd

29-03-2019 Lees meer

Terug naar overzicht