Gepimpte drinkwatertappunten

Op 7 juli 2017 vond de feestelijke onthulling van de aantrekkelijker gemaakte drinkwatertappunten op recreatiepark Het Hulsbeek plaats.

Om kinderen en volwassenen te stimuleren meer water te drinken zijn bij de vijf drinkwatertappunten opvallende, kleurrijke kunstwerken gemaakt door kunstenaar Joris ten Vaarwerk van Mr. Graffiti.

Onthulling
GGD Twente, wethouder Christenhusz van gemeente Oldenzaal, directievoorzitter Richard de Way van Rabobank Twente Oost en parkmanager Bas Waanders hebben het eerste kunstwerk onthuld. Ook was een groep basisschoolleerlingen van Kinderdagverblijf Kiekeboe aanwezig, die het vrolijke ‘Waterlied’ zong.
 
Drinkwatertappunten
De drinkwatertappunten op Het Hulsbeek werden tot op heden nauwelijks gebruikt. Door deze aantrekkelijker en opvallender te maken hoopt GGD Twente dat meer mensen hier water uit drinken. Dus neem je waterfles mee en tap een heerlijk flesje koud water op Het Hulsbeek.
 
Gezonde levensstijl
Water drinken past goed binnen een gezonde levensstijl. De laatste twee jaren heeft GGD Twente meerdere activiteiten uitgevoerd om het drinken van kraanwater in Twente te stimuleren. Dit initiatief, in samenwerking met gemeente Oldenzaal en Het Hulsbeek past perfect bij deze activiteiten. Dit project wordt gesponsord door Rabobank Twente Oost in het kader van ‘Banking for Food’. Dit is een initiatief waar ook het drinken van kraanwater door kinderen onder valt.

Overig nieuws

Geen BBQ verbod

23-06-2021

Overdekte barbecue niet te huur!

08-06-2021 Lees meer

Uitslag kleurwedstrijd

01-06-2021 Lees meer

Samen werken aan de veiligheid en leefbaarheid

19-05-2021 Lees meer

Gepimpte drinkwatertappunten

08-05-2021 Lees meer

Terug naar overzicht