Lees alles over onze Corona maatregelen

Waar bent u naar op zoek?
Veel gezocht

Gewijzigde parkeertarieven

De parkeertarieven voor de recreatieparken Het Hulsbeek, Het Rutbeek en Het Lageveld worden per 1 april 2021 verhoogd met € 1,00 voor een uitrijkaartkaart en € 5,00 bij aanschaf van een parkeerpas. 

actuele parkeertarieven

Waarom deze verhoging?

De afgelopen jaren is op de parken geïnvesteerd in verschillende voorzieningen voor bezoekers, zoals de nieuwe speelvoorzieningen op Het Hulsbeek en de nieuwe toiletten op Het Lageveld en Het Rutbeek. Dit is mogelijk geweest zonder de parkeertarieven te verhogen. De kosten van onderhoud aan bijvoorbeeld speelvoorzieningen voor de kinderen, parkeersystemen, sanitair en groenonderhoud zijn gestegen en er zijn extra kosten bijgekomen zoals voor beveiliging. Om alles te kunnen blijven bieden voor een prettig en veilig verblijf op de parken is het nodig de parkeertarieven aan te passen.

Kom je regelmatig met de auto?

Bestel een parkeerpas als je een regelmatige bezoeker bent. In de voorverkoop ben je al na 5 bezoeken goedkoper uit. Voor maar €30,- (excl verzendkosten) kun je alle parken onbeperkt bezoeken van 1 mei 2021 t/m 30 april 2022.. De pas is online verkrijgbaar in de webshops van de parken via www.hethulsbeek.nlwww.hetrutbeek.nl en www.hetlageveld.nl. De pas is geldig op alle drie parken tot en met 30 april 2022.

Kom naar de parken en beleef  ‘In elk seizoen wat te doen!’ 

Delen