Veel gezocht
Vragen?
Vragen?

Recreatieschap Twente en Hulsbeach tekenen langjarige overeenkomst

Recreatieschap Twente en Hulsbeach hebben getekend voor het exclusieve recht om eten en drinken te verkopen aan mensen die een bezoekje brengen aan recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal. Uitbaters Arjan Bomkamp en Stefan ten Vergert zijn op 1 april 2022 van start gegaan met de traditionele kioskverkoop op Het Hulsbeek, vlak vóór het warme zomerseizoen begon. 

Arjan: “Door veel enthousiasme, promotie en slim ondernemerschap zagen we de verkoopcijfers groeien, maar was er vraag naar meer. Al snel zijn we na het openen van de kiosken gestart met het plaatsen van een strandtent aan het water. Stefan: “Het Hulsbeek is een prachtige plek waar je je met een beetje fantasie in het buitenland waant. De voetjes in het zand, een drankje in de hand en een muziekje op de achtergrond. Voel je het al, dat vakantiegevoel in tukkerland?”

Bas Waanders van Recreatieschap Twente legt uit: “Sinds de komst van Hulsbeach is de reuring op Het Hulsbeek flink toegenomen. Het Hulsbeek is een populaire plek, niet alleen op zomerse dagen maar ook in de omliggende maanden. We zien dat Hulsbeach ook in de perioden dat het rustiger is op het park, veel publiek trekt. Door samen te werken met andere ondernemers op het park en in te spelen op de behoefte van de dagrecreant, ontstaat er een fantastisch concept.”

Hoewel Hulsbeach op 1 april van start is gegaan, is nu het contract getekend. Waanders: “We hadden natuurlijk wel belangrijke kaders met elkaar afgesproken, maar we wilden eerst een zomerperiode ervaring opdoen. In dit contract bevorderen we de groei van Hulsbeach en zijn de verbeterpunten van afgelopen seizoen verwerkt.”

Delen