Parkeerpas

Bestel nu online de parkeerpas en parkeer tot 1 mei 2020 op Het Hulsbeek, Het Lageveld en Het Rutbeek voor €25,-. Vanaf 1 mei geldt het reguliere tarief van €40,-.

Je ontvangt de parkeerpas uiterlijk medio mei. Door de grote belangstelling zijn er passen bijbesteld. Hierdoor kan het versturen langer duren dan je van ons gewend bent. Jouw pas is geldig vanaf het moment dat je de pas hebt ontvangen.

Direct pas bestellen 

Voordelig parkeren met de parkeerpas

Met de parkeerpas kun je tot 1 mei 2020 met je personenauto/motor (kort voertuig) en personenauto met aanhanger/camper/bestelbus (lang voertuig) voordelig parkeren op de parkeerterreinen van Het Hulsbeek, Het Rutbeek en Het Lageveld. Bij bezoek aan een van de parken hoef je dus geen aparte uitrijkaart te kopen.

In de voorverkoop in de maanden maart en april kost de parkeerpas:

Kort voertuig:  € 25,00
Lang voertuig:  € 35,00

Na de voorverkoop kost de parkeerpas:

Kort voertuig:  € 40,00
Lang voertuig:  € 50,00

De parkeerpas is 1 keer per 2 uur te gebruiken. Dit betekent dat je 1 keer per 2 uur van een parkeerplaats kunt afrijden. Wil je de parkeerplaats vaker verlaten binnen deze 2 uur, dan kan dat door een uitrijkaartje te kopen.

De parkeerpas is niet te gebruiken bij evenementen, hiervoor gelden andere parkeertarieven.

Parkeerpassen geldig tot 1 mei 2019 worden niet automatisch verlengd. Wil je ook na 1 mei 2019 voordelig parkeren bestel dan hier een nieuwe pas. Ook bij het beheercentrum van Het Hulsbeek, Het Lageveld en Het Rutbeek kan een nieuwe pas gekocht worden vanaf medio mei 2019.