Veel gezocht

Veelgestelde vragen

Heel vaak ontvangen wij soortgelijke vragen van onze bezoekers. Hieronder vind je een overzicht. Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Algemeen

Het recreatiepark is geopend van zonsopgang tot zonsondergang. 

Activiteit

Ja, deze twee overdekte BBQ’s zijn van 1 april t/m 30 september te reserveren. De ‘kleine’ BBQ is geschikt voor max. 25 personen. De ‘grote’ BBQ is een zitkuil en geschikt voor max. 40 personen. Deze BBQ's zijn tegen betaling te reserveren.

Je kunt een BBQ reserveren via het contact formulier op onze website.

In verband met de beschikbaarheid van het terrein is het te adviseren om je activiteiten aan te melden. Als je een terrein specifiek wilt reserveren, betaal je hiervoor een huurbedrag.

Ja, de huur van de BBQ of terrein dien je vooraf te reserveren. Kom je met de auto dan betaal je parkeergeld.

Parkeren

Je koopt de uitrijkaart bij de parkeerautomaat bij de toiletgebouwen. Je kunt met gepast muntgeld, PIN of contactloos betalen. De uitrijkaart kost € 6,00 in de periode april t/m september. Daarbuiten € 3,00 (in de periode oktober t/m maart).

Let op: wanneer je de parkeerplaats verlaat met de auto zal de uitrijzuil het uitrijkaartje innemen. Wanneer je daarna weer de parkeerplaats oprijdt, heb je een nieuwe uitrijkaart nodig!

Houd rekening met een levertijd van 2 weken. We doen er alles aan om uw parkeerpas zo spoedig mogelijk toe te sturen.
Bezoek je in de tussentijd één van onze gebieden, dan dien je een uitrijkaart bij de betaalautomaat te kopen.

Bij het verlaten een parkeerplaats scan je de parkeerpas bij de uitrijzuil waardoor de uitgaande slagbomen worden opengestuurd. Je kunt vervolgens uitrijden. De eerstvolgende 2 uur kun je uiteraard wel weer een parkeerplaats oprijden, uitrijden kan dan niet. Hiervoor moet je 2 uur wachten. (Je kunt dus slechts 1 keer per 2 uur van een parkeerplaats afrijden!).

De parkeerpas is 1 jaar geldig, ingaande 1 mei tot en met 30 april van het volgende jaar. De pas kan elk jaar vanaf 1 maart via onze webshop besteld worden (zolang de voorraad strekt).  

Ja, om de parkeerplaats te verlaten dien je altijd een uitrijkaart te kopen. Na zonsondergang is de parkeerplaats gesloten en zullen de ingaande slagbomen niet meer open gaan.

Ja, de visvergunning geeft je het recht om te mogen vissen aan de visvijver. Kom je met de auto, dan betaal je parkeergeld.

Als het parkeersysteem een stroing heeft, dan kun je contact opnemen met het storingsnummer dat op de parkeerautomaat of uitrijzuil staat. Je wordt via dat nummer direct verder geholpen.

Informatief

In de periode van 1 oktober t/m 31 maart worden de zonneweiden opengesteld voor hondenbezitters. Honden mogen NIET los lopen, maar moeten ALTIJD aangelijnd zijn. Er geldt een opruimplicht.

Van 1 april t/m 30 september zijn de zonneweiden niet toegankelijk voor honden. 

In het hondenlosloopgebied hoeft de hond niet aangelijnd te zijn. Er geldt wel een opruimplicht. In de overige gebieden mag worden gewandeld met de hond, mits aangelijnd. Het hondenlosloopgebied is het beste te bereiken vanaf parkeerplaats 2.