Veelgestelde vragen

Regelmatig ontvangen wij dezelfde vragen van onze bezoekers. Hieronder vind je een overzicht. Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op

Activiteit

In verband met de beschikbaarheid van het terrein is het te adviseren om je activiteiten aan te melden. Als je een terrein specifiek wilt reserveren, betaal je hiervoor een huurbedrag.

Ja, deze twee overdekte BBQ’s zijn van 1 april t/m 30 september te reserveren. De ‘kleine’ BBQ is geschikt voor max. 25 personen. De ‘grote’ BBQ is een zitkuil en geschikt voor max. 40 personen. Deze BBQ's zijn, tegen betaling, te reserveren.

U kunt de BBQ reserveren via het contact formulier op onze website.

Ja, de huur van de BBQ of terrein is een reservering. Kom je met de auto dan betaal je parkeergeld.

Algemeen

Het recreatiepark is geopend van zonsopgang tot zonsondergang. 

Parkeren

Je koopt de uitrijkaart bij de parkeerautomaat bij de toiletgebouwen. Je kunt met gepast muntgeld, PIN of contactloos betalen. De uitrijkaart kost € 5,00 (periode april t/m september), daarna € 2,00 (periode oktober t/m maart). Let op: wanneer je de parkeerplaats verlaat met de auto zal de uitrijzuil het uitrijkaartje innemen. Je zult daarna weer een nieuwe uitrijkaart moeten aanschaffen!

Houd rekening met een levertijd van 2 weken. We doen er alles aan om uw parkeerpas zo spoedig mogelijk toe te sturen.
Bij bezoek aan het park in tussentijd, dient nog een uitrijkaart bij de betaalautomaat gekocht te worden.

Bij het verlaten een parkeerplaats scan je de parkeerpas bij de uitrijzuil waardoor de uitgaande slagbomen worden opengestuurd. Je kunt vervolgens uitrijden. De eerstvolgende 2 uur kun je uiteraard wel weer een parkeerplaats oprijden, uitrijden kan dan niet. Hiervoor moet je 2 uur wachten. (Je kunt dus slechts 1 keer per 2 uur van een parkeerplaats afrijden!).

De parkeerpas is 1 jaar geldig, ingaande 1 mei tot en met 30 april van het volgende jaar. De pas kan elk jaar vanaf 1 maart via de webshop besteld worden.  

Ja, om de parkeerplaats te verlaten dien je altijd eerst een uitrijkaart te kopen. Na zonsondergang is de parkeerplaats gesloten en zullen de ingaande slagbomen niet meer open gaan.


 

Ja, de visvergunning geef je het recht om te mogen vissen aan de visvijver. Kom je echter met de auto dan betaal je parkeergeld.

Als het een storing aan het parkeersysteem betreft, kun je contact opnemen met het storingsnummer dat op de parkeerautomaat staat of op de uitrijzuil. Op die manier kunnen wij je gelijk verder helpen.

Informatief

In de periode van 1 oktober t/m 31 maart worden de zonneweiden opengesteld voor hondenbezitters en hun viervoeters. Honden mogen NIET los maar moeten ALTIJD aangelijnd zijn. Er geldt een opruimplicht. Van 1 april t/m 30 september zijn de zonneweiden niet toegankelijk voor honden. 

In het hondenlosloopgebied hoeft de hond niet aangelijnd te zijn. Er geldt wel een opruimplicht. In de overige gebieden mag worden gewandeld met de hond mits aangelijnd. Het hondenlosloopgebied is het beste te bereiken vanaf parkeerplaats 2.