Veelgestelde vragen

Regelmatig ontvangen wij dezelfde vragen van onze bezoekers. Hieronder vind je een overzicht. Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op

Activiteit

In verband met de beschikbaarheid van het terrein is het te adviseren om je activiteiten aan te melden. Als je een terrein specifiek wilt reserveren, betaal je hiervoor een huurbedrag.

Ja, deze twee overdekte BBQ’s zijn van 1 april t/m 30 september te reserveren. De ‘kleine’ BBQ is geschikt voor max. 25 personen. De ‘grote’ BBQ is een zitkuil en geschikt voor max. 40 personen. Deze BBQ's zijn, tegen betaling, te reserveren.

U kunt de BBQ reserveren via het contact formulier op onze website.

Ja, de huur van de BBQ of terrein is een reservering. Kom je met de auto dan betaal je parkeergeld.

Algemeen

Het recreatiepark is geopend van zonsopgang tot zonsondergang. 

Informatief

In de periode van 1 oktober t/m 31 maart worden de zonneweiden opengesteld voor hondenbezitters en hun viervoeters. Honden mogen NIET los maar moeten ALTIJD aangelijnd zijn. Er geldt een opruimplicht. Van 1 april t/m 30 september zijn de zonneweiden niet toegankelijk voor honden. 

In het hondenlosloopgebied hoeft de hond niet aangelijnd te zijn. Er geldt wel een opruimplicht. In de overige gebieden mag worden gewandeld met de hond mits aangelijnd. Het hondenlosloopgebied is het beste te bereiken vanaf parkeerplaats 2.

 

Parkeren

Je koopt de uitrijkaart bij de parkeerautomaat bij de toiletgebouwen. Je kunt met gepast muntgeld, PIN of contactloos betalen. De uitrijkaart kost € 5,00 (periode mei t/m aug), daarna € 2,00 (periode september t/m april). Let op: wanneer je de parkeerplaats verlaat met de auto zal de uitrijzuil het uitrijkaartje innemen. Je zult daarna weer een nieuwe uitrijkaart moeten aanschaffen!

Bij het verlaten een parkeerplaats scan je de parkeerpas bij de uitrijzuil waardoor de uitgaande slagbomen worden opengestuurd. Je kunt vervolgens uitrijden. Het eerstvolgende uur kun je uiteraard wel weer een parkeerplaats oprijden, uitrijden kan dan niet. Hiervoor moet je een uur wachten. (Je kunt dus slechts 1 keer per uur van een parkeerplaats afrijden!).

De parkeerpas is geldig tot en met 1 mei 2020.

Ja, je betaalt parkeergeld van zonsopgang tot zonsondergang. Na zonsondergang is de parkeerplaats gesloten en zullen de ingaande slagbomen niet meer open gaan.
 

Ja, de visvergunning geef je het recht om te mogen vissen aan de visvijver. Kom je echter met de auto dan betaal je parkeergeld.

Als het een storing aan het parkeersysteem betreft, kun je contact opnemen met het storingsnummer dat op de parkeerautomaat staat of op de uitrijzuil. Op die manier kunnen wij je gelijk verder helpen.