Mindervaliden

Het terrein en het sanitair zijn toegankelijk voor mensen met fysieke beperkingen (rolstoelgebruikers/scootmobielen).

Er zijn 2 speciale rolstoelingangen naar de zonneweiden gemaakt.

Vanaf Parkeerplaats 3 en 4 zijn deze toegangen het beste te bereiken wanneer je met de auto komt. Volg hiervoor de borden op de parkeerplaatsen. Er zijn speciale parkeervakken voorhanden.

Op parkeerplaats 3 zijn 6 invaliden parkeerplaatsen. Op parkeerplaats 4 zijn 7 invaliden parkeerplaatsen.

Zowel in het toiletgebouw op zonneweide 1/strand 1 als in het toiletgebouw op zonneweide 2/strand 2 is een invaliden toilet aanwezig.

De exacte locaties van de invalidensluizen zijn op de plattegrond van het Hulsbeek terug te vinden. De invalidensluizen zijn te openen met de Regiotaxi Twente pas of met een borgpas (€ 15,-), welke door het beheercentrum van het Hulsbeek uitgegeven wordt.

Je kunt contact opnemen met het beheercentrum om in het bezit te komen van de borgpas.

Langs de verharde wandelpaden op het terrein staan diverse informatiepanelen waar parkinformatie te zien is. Tevens zijn er bankjes/picknick tafels beschikbaar om uit te rusten. In de speeltuin hebben we ook enkele speeltoestellen staan voor mindervaliden.

Bij Erve Huiskes kunt u een rolstoel huren voor op het strand. Tevens hebben ze hier elektrisch aangedreven waterfietsen. Daarnaast heeft men 2 duo fietsen welke te leen/te huur zijn. Veel plezier op het Hulsbeek.