Zwerfafval.....Pak het op!

In Nederland is zwerfafval een groot probleem, 

het Hulsbeek is hierop helaas geen uitzondering. Wij doen er zoveel mogelijk aan om het park zo schoon mogelijk te houden en het makkelijk te maken voor onze gasten om zelf hun afval weg te gooien. Grote afvalbakken en afvaleilanden staan verspreid over het hele park, net als enkele peukenpalen. Dagelijks wordt het zwerfafval zo goed mogelijk door onze medewerkers opgeruimd.

 

Op ons park zijn er speciale papieren afvalzakjes te vinden van Nederland Schoon, deze staan onder andere bij de kiosken. Zo kunnen mensen makkelijk hun afval in deze zakjes doen en de hele zak later in de prullenbak gooien. Samen houden we zo ons Hulsbeek netjes en schoon voor iedereen!

 

Om nog meer het zwerfaval tegen te gaan is er samen met enkele ondernemers het initiatief ‘Pak het op’ in het leven geroepen! Samen, alleen of als challenge, pak het op!

Daarnaast hebben wij samen met alle 20 Hulsbeek ondernemers en regio Twente Het Hulsbeek geadopteerd om alles zo schoon mogelijk te maken en te houden. Wil je hierover meer lezen en ons komen helpen? Kijk dan eens hier en hier!

Het Pak Het Op virus is zich aan het verspreiden op Facebook en is een iniatief van Het Hulsbeek, Regio Twente, Saxion, Nederland Schoon, Gemeente Oldenzaal, DOS WK Enschede, Quick ’20 Oldenzaal en gastheer AvaTarZ.

Wij zijn supporters van schoon! Jij toch ook?

Geschikt voor ieder evenement! Van 50 tot 50.000 bezoekers. Uw event bij ons?