Een evenement organiseren?

Alle ruimte en faciliteiten voor festiviteiten met 50 tot 50.000 bezoekers.

Drie recreatieparken in Twente.

Kiest u maar!

Wie een groot of klein buitenevenement wil (laten) organiseren heeft in Twente de keuze uit drie fraaie recreatieparken met elk hun eigen karakter.

Uiteenlopend van de vele horeca- en speelfaciliteiten op Het Hulsbeek, de uitgesproken sportgelegenheden op Het Rutbeek tot de hoge mate van flexibiliteit op Het Lageveld.

Alle drie parken hebben gemeen dat ze bij uitstek geschikt zijn voor evenementen, grootschalige of kleinschalige. Uitgaande van uw wensen en de mogelijkheden van de drie parken zult u ongetwijfeld tot een geslaagde keuze komen. Zeker als u weet dat alle parken goed bereikbaar zijn met parkeervoorzieningen die prima op de grootte en het karakter van het park zijn toegesneden.

U krijgt Twente er gratis bij!

We praten hier niet over zomaar parken, maar parken in Twente. Dat biedt nog eens extra perspectieven. Om te beginnen zijn files er betrekkelijk zeldzaam en zijn rust en ruimte hier juist de gewoonste zaak van de wereld. Daarbij is het fraaie afwisselende Twentse lanndschap rond de parken een paradijsje voor wandelaars, fietsers en ruiters. De Twentse steden en dorpen verdienen zeker een bezoekje, net als het Duitse achterland met fraaie steden zoals Bad Bentheim. Nog een punt van overweging: Twente heeft ruim 600.000 inwoners, terwijl in de Duitse grensstreek nog enige honderdduizenden woonachtig zijn. Voor u betekent dat een extra interessant bezoekerspotentieel, dicht bij de locatie van uw evenement. Kortom, kiest u voor een park in Twente, dan kiest u ook voor de vele extra's van Twente.

De mogelijkheden in 't kort!

De drie parken samen bieden u de keus uit: grote festivalterreinen, kleine recreatieweiden, prachtige bosrijke plekken, vijvers, plassen voor onder andere (kabel)waterskiën en schaatsrondes, eiland met vlotverbinding, drijvend podium, stranden voor onder meer beachvolleybal, fiets-, mountainbike- en wandelpaden, trimbanen, outdoor fitnessvoorziening, kart- en quadparcours, sport- en speeltoestellen, overdekte barbequeplaatsen, voetbalgolfbaan, paintball- en laserquestgelegenheid, klootschietbaan, kleuter- en peuterbad, klimbos, thermen en beauty... en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Een greep uit de faciliteiten.

Toegesneden op uw evenement zijn we u van dienst met parkeer-, stroom-, water- en sanitaire voorzieningen. Natuurlijk houden we rekening met de voorzieningen voor invaliden en EHBO-posten, terwijl bijvoorbeeld al onze speel- en sporttoestellen nauwgezet op hun veiligheid zijn getest. De aanwezige horeca-exploitanten werken graag met u samen, terwijl de professionele parkmanagers u desgewenst organisatorisch ondersteunen.

Uw eerste indruk.

Via het menu links op de pagina kunt u de drie parken in Twente beter leren kennen. Voldoende om een eerste indruk te krijgen. En daarna? We laten u graag ter plekke kennismaken met alle voordelen van de parken. Neem even contact op met ons voor een afspraak.

 

Geschikt voor ieder evenement! Van 50 tot 50.000 bezoekers. Uw event bij ons?