Activiteiten

Filter hier de activiteiten & voorzieningen

AvaTarZ

Denk jij dat Nederlandse bossen saai zijn? Kom eens naar AvaTarZ!. In dit ecologische klimbos beleef je een geweldig avontuur. Klim door bomen en waan je een echte Tarzan of Jane! Wie durft?

Lees meer

Bingotochten

Hoe goed ken jij (of kent jouw kind) Recreatiepark Het Hulsbeek? Kun jij alle plekken op de bingokaart vinden?

Lees meer

Airsoft Warriors

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het is om een echte soldier te zijn? Je hebt nu de kans om dat uit te vinden! 

Lees meer

Barbecuen

Op Het Hulsbeek mag je barbecuen op de barbecuezone of in de 2 overdekte barbecues. De BBQ zone en de overdekte barbecues zijn het beste te bereiken vanaf Parkeerplaats 2.

Lees meer

Basketbalveld

Dribbel langs de verdediging en scoor met een driepunter. Het verharde basketbalveld is het beste te bereiken via Parkeerplaats 3.

Lees meer

Beachvolleybal

Op de brede zandstranden van Het Hulsbeek kun je beachvolleyballen. Op de stranden 2 en 3 zijn beachvolleybalvelden uitgezet. De velden zijn het beste te bereiken vanaf Parkeerplaats 3.

Lees meer

Beheercentrum

Vanaf deze locatie wordt het beheer en onderhoud van recreatiepark het Hulsbeek gecoördineerd. Je kunt altijd langskomen voor vragen, opmerkingen en reserveringen.

Lees meer

Bomenroute

De bomenroute gaat door het hele Hulsbeek en is maar liefst 9 km lang. Bij elke bijzondere boom die u onderweg tegenkomt staat een bordje voorzien van informatie over deze boom.

Lees meer

Het Buitenhuys

In de bossen, pal aan het water, biedt deze bijzondere accommodatie talloze mogelijkheden: feesten, eten, drinken, loungen, vergaderen, trainen, coachen, enzovoort.

Lees meer

Carte Blanche 99

Carte Blanche 99 is en sfeervol restaurant gelegen aan het water. Je kan hier heerlijk lunchen, dineren en loungen. Ook is het mogelijk om hier diverse partijen te organiseren.

Lees meer

Camping Jambor

Camping Jambor is een gezellige familiecamping op Het Hulsbeek. De vele jaarplaatsen maken duidelijk dat iedereen zich bij Jambor thuis voelt.

Lees meer

Doelwand

Nauwkeurig een bal schieten is een grote uitdaging. Verbeter je vaardigheden en schiet de bal met een mooie boog door het gat. De doelwand is het beste te bereiken vanaf Parkeerplaats 3.

Lees meer

Duikplateau

Vanaf het strand of de zonneweide kun je zwemmend het duikplateau bereiken. Dit plateau is de enige voorziening op Het Hulsbeek waar je veilig vanaf kan duiken. 

Lees meer

De Oldenzaalse Ijsclub

De Oldenzaalse IJsclub (OIJC) werd in 1985 opgericht.

Lees meer

Erve Het Klaashuis

Erve Het Klaashuis is een charmante boerderij, in Engelse stijl ingericht. Dit landhuis is te huur.

Lees meer

Erve Huiskes / Infopunt NO Twente / Vlinderpunt

Erve Huiskes is een kleine boerderij, beschikbaar voor dagrecreatie in samenwerking met Aveleijn. Ook krijg je als bezoeker informatie over de bijzonderheden in de directe omgeving.

Lees meer

Erve Hulsbeek

Erve Hulsbeek is een multifunctionele accomodatie die zeer geschikt is voor bruiloften, vergaderen, personeelsfeesten en meerdaagse conferenties met de mogelijkheid tot overnachten.

Lees meer

Evenemententerrein

Het evenemententerrein Toetersdennen is uitstekend geschikt voor meerdaagse grootschalige evenementen.

Lees meer

Euro-Camping

Euro-Camping is een gezellige familiecamping waar je kunt genieten van rust en natuur. Voor de ondernemende vakantieganger is er ook genoeg te beleven.

Lees meer

Frisbeegolf

Bij frisbeegolf moet je de frisbee in een “target” gooien. De target is een ijzeren mand waaraan kettingen zijn bevestigd. De targets zijn het beste te bereiken vanaf Parkeerplaats 3.

Lees meer

Hardloop interval

Het hardloop Interval Parcours is 5 km lang en loopt om het gehele Hulsbeek heen. Om de 500 meter volgt er een paaltje met afstandsaanduiding. Perfect om intervaltrainingen te doen.   

Lees meer

Het Twentse Ros

Het Twentse Ros is een vereniging voor mountainbikers. Het doel: Mountainbiken voor iedereen aantrekkelijk en toegankelijk maken, voor jong en oud op alle niveau’s.

Lees meer

Gotcha Outdoor Lasergames

Outdoor lasergame: geschikt voor iedereen! Leeftijd is niet belangrijk. Iedereen beleeft veel plezier aan het spannende lasergame dat in het bos wordt gespeeld.

Lees meer

Held Personal Training

HELD Personal Training is een Personal Training club waar we voor een duurzaam resultaat gaan. Wij zorgen ervoor dat je altijd in rust en zonder gestoord te worden kunt trainen in onze private gym.

Lees meer

Houtwal Toetersdennen

In het Hulsbeek zijn nog heel oude houtwallen te zien.

Lees meer

Hondenlosloopgebied

Dit hondenlosloopgebied is de ideale plek voor iedere hondenbezitter. Het gebied dat is ingerasterd bestaat uit een grote weide met daarbij een pad door het bos. 

Lees meer

Hulsbeker watermolen

In de Gammelkerbeek zijn de restanten van de fundering van een middeleeuwse watermolen te zien.

Lees meer

IJsbaan Oldenzaalse IJsclub

De Oldenzaalse IJsclub (OIJC) is in 1985 opgericht. De aanleiding was de in dat jaar gehouden Elfstedentocht en het ontstane enthousiasme voor schaatsen in Oldenzaal. 

Lees meer

Jeu de Boules

Jeu de Boules, een sport voor het hele jaar! Jeu de Boules is van origine een buitensport. Beweging en buitenlucht: goed voor de gezondheid! De Jeu de Boulesbanen zijn te bereiken vanaf Parkeerplaats 4.

Lees meer

Kartbaan Oldenzaal

Op dit circuit werd 30 jaar geleden Alain Prost wereldkampioen karting. Inmiddels is de accommodatie met de tijd mee en biedt fantastische mogelijkheden voor groepen van 15-250 personen.

Lees meer

Kerkepad

Het pad dat door de hei in Het Hulsbeek loopt is al heel oud.   

Lees meer

Kiosk

Er zijn 2 kiosken op het terrein. Deze zijn het beste te bereiken vanaf Parkeerplaats 1 of 3. In de zomermaanden zijn ze met mooi weer geopend.

Lees meer

Klimcircus

Het grote klimcircus is dé plek voor acrobatische toeren. Onder dit toestel is een ondergrond met speciaal valzand. Er staan verschillende bankjes bij het toestel. 

Lees meer

Klootschietbaan

De klootschietbaan is een unieke baan in de bossen van Het Hulsbeek. De klootschietbaan is 700 meter lang en het best te bereiken vanaf Parkeerplaats 3. Het ligt achter manege Twents Ruitercentrum.

Lees meer

KV Lemselo\De Eendracht

Klootschietvereniging Lemselo is opgericht in 1934 en heeft een clubhuis op Het Hulsbeek.

Lees meer

Loakgang rond Oldenzaal

Je komt langs vele bezienswaardigheden direct gelegen aan de routes, maar er zijn ook nog extra attracties, met name de markesteenlocaties. 

Lees meer

Marken

Marken ontstaan zo vanaf de 13e eeuw uit buurtschappen, groepen van naburige boeren.

Lees meer

Markesteen

Driemarkesteen: vlakbij de manege "Twents Ruiter Centrum" komen drie marken bij elkaar: Berghuizen (22), Gammelke (27) en Deurningen (28). 

Lees meer

Midgetgolfbaan

Midgetgolfen kan bij Restaurant Partycentrum Siemerink. De veelzijdige horecagelegenheid heeft een prachtig gelegen 18 holes midgetgolfbaan aan de rand van Het Hulsbeek.

Lees meer

Minicamping de Paardebloem

Ga op vakantie bij de boer! Deze minicamping heeft vijfentwintig ruime plaatsen voor tent en caravan en moderne sanitairruimtes.

Lees meer

Mountainbikeroute

De zeven kilometer lange mountainbikeroute gaat vrijwel geheel over onverhard terrein en kent vele uitdagende hindernissen. Bos- en zandpaden worden onderbroken door bruggen en wasborden. 

Lees meer

MTB Bikepark

Ga de uitdaging aan met je MTB fiets. Het MTB Bikepark op Het Hulsbeek is aangelegd in de vrije natuur. De baan heeft een lengte van circa 600 meter en een breedte van 1,5 meter. 

Lees meer

Natuurpad

Het oude natuurpad in Het Hulsbeek is ruim 25 jaar geleden gemaakt. Onlangs is niet alleen het natuurpad vernieuwd maar ook een nieuwe bomenroute ontwikkeld.  

Lees meer

OHV

De Oldenzaalse Hengelsport Vereniging is opgericht in 1947 en telt inmiddels 2500 leden.

Lees meer

Outdoor Challenge Park

OCP biedt uitdagende programma's aan voor bedrijfsuitjes, teambuilding, brainstor​msessies en andere bijeenkomsten waar creativiteit, betrokkenheid en samenwerking centraal staan.

Lees meer

OWC

Al jarenlang is de Oldenzaalse wielerclub op het Hulsbeek aanwezig.

Lees meer

Paaltjesvoetbal

In deze variant van voetbal moet iedereen zorgen dat zijn eigen paaltje blijft staan. Tegelijkertijd moet je proberen om het paaltje van de tegenstander omver te schieten. 

Lees meer

Paardrijnetwerk Twente

Paardrijnetwerk Twente is een knooppuntensysteem dat meer dan 500 kilometer gemarkeerde paardrijroutes aan elkaar koppelt. Het paardrijnetwerk brengt u op de mooiste plekjes.

Lees meer

Paintball Warriors

Bij Paintball Warriors kun je met groepen van minimaal 10 personen paintball spelen. Er worden verschillende spelvormen aangeboden.

Lees meer

Pannakooi

Dit pannaveld staat voor sportief en gezond buitenplezier voor jou als bezoeker. Panna is een populaire vorm van straatvoetbal. Het pannaveld is het beste te bereiken vanaf Parkeerplaats 3.

Lees meer

Peuterbad

Het peuterbad is een fantastische plek voor de allerkleinsten om in het water te spelen. Ook zijn daar enkele speeltoestellen en een zandbak.

Lees meer

PHVO

De Politiehonden vereniging Oldenzaal komt al enkele jaren op Het Hulsbeek.

Lees meer

Quad Adventure Park

Een uitdaging met veel leuke herinneringen. De een heeft het meteen onder de knie, de ander doet het wat voorzichtiger aan.

Lees meer

Recreatief fietsen

In het sterk afwisselende landschap van Twente is het prima fietsen. Zo zijn er gemarkeerde en niet- gemarkeerde fietsroutes. 

Lees meer

Restaurant Siemerink

Restaurant Partycentrum Siemerink is gelegen aan de rand van recreatiepark Het Hulsbeek. Het was ooit een boerderij gelegen aan de rand van Landgoed Het Hulsbeek.

Lees meer

Roeiboothaven

Roeien, kajakken, suppen... zoveel mogelijkheden om sportief te genieten op de vijvers van Het Hulsbeek.

Lees meer

Ruiterpad

Het ruiternetwerk op Het Hulsbeek is bewegwijzerd en heeft een totale lengte van ongeveer 15 kilometer. Goed startpunt is vanaf Manege Twents Ruitercentrum, tegenover Parkeerplaats 3.

Lees meer

Sare Thermen & Beauty

Saré Thermen & Beauty is al 30 jaar een begrip op het landgoed, natuur en recreatiegebied “Het Hulsbeek” nabij Oldenzaal. 

Lees meer

Skateboardbaan

Deze skateboardbaan op Het Hulsbeek is Nederlands oudste en meest unieke skatebaan. Nog altijd is de baan volop in gebruik door beginnende en gevorderde skateboarders.

Lees meer

Speelbos

Verspreid door het oude eikenbos zijn ruim twintig avontuurlijke speeltoestellen op natuurlijke wijze met de beekloop verweven. Het speelbos is het beste te bereiken vanaf Parkeerplaats 1 of 4.

Lees meer

Speeltuin

In de speeltuin kunnen kinderen zich helemaal uitleven. De speeltuin is te bereiken via Parkeerplaats 1 of 4.

Lees meer

Sportvelden

De sportvelden zijn door bos omgeven. Door de ligging zijn ze ideaal te gebruiken door (sport) verenigingen en voor familie- of bedrijfsfeesten.

Lees meer

Springertuin

Rond Erve Hulsbeek ligt de Springertuin, aangelegd rond 1918 door de landschapsarchitect Leonard Springer.

Lees meer

Toppark ‘t Hulsbeek

Toppark ‘t Hulsbeek is een toplocatie voor de camperaar die op zoek is naar een adembenemende omgeving en rust.  Daarnaast is er volop keuze uit actieve beleving en culinaire verwenning.      

Lees meer

Wandelnetwerk

Op Parkeerplaats 2 bevindt zich een van de vele startpunten die het Wandelroutenetwerk heeft. Een route van ongeveer 5 km die over Het Hulsbeek loopt is een van de mogelijkheden.

Lees meer

Waterspeeltuin

Een paradijs voor kinderen. Wat is er nou mooier dan onbeperkt spelen met water en zand? De waterspeeltuin is zo ontworpen dat kinderen met elkaar moeten samenwerken.

Lees meer

Tafeltennis

Maak het je tegenstander lastig en speel de pingpongbal met veel effect over het net. De tafeltennistafel is het beste te bereiken vanaf Parkeerplaats 3.

Lees meer

Trimbaan

De trimbaan op Het Hulsbeek is in 2003 geheel vernieuwd. Bij elk toestel vindt u een bord waarop de oefeningen staan. 

Lees meer

Twents Ruitercentrum

Het Twents Ruitercentrum 'Het Hulsbeek' beschikt over een prachtige accommodatie, verscholen in de mooie Twentse bossen met volop mogelijkheden voor jong en oud.

Lees meer

Villapark eureka

Villapark Eureka ligt aan de rand van Het Hulsbeek.  Het is een kleinschalig vakantiepark met 55 luxe bosvilla’s variërend in grootte van 4 tot 10 personen. Alle villa’s bieden veel privacy en comfort.

Lees meer

Visvijver

Op Het Hulsbeek vindt u een prachtig aangelegde visvijver met volop rustige hoekjes langs vriendelijk begroeide oevers. De visstand is op hoog niveau. 

Lees meer

VITEQ Creators of Motivation

Ervarend leren door middel van dynamische oefenvormen in een natuurlijke buitenomgeving. Voor je binnenste ga je bij ons naar buiten.

Lees meer

Waterglijbaan

De waterglijbaan nodigt uit om tijdens warme zomerdagen verkoeling te zoeken in het water. De waterglijbaan is het beste te bereiken vanaf Parkeerplaats 3.

Lees meer

Water parcours

Op strand 1 ligt in het water een uitdagend waterparcours. Via dit blanceer- en klimparcours bereik je het trekvlot. Trek je naar de richting van de uitdagende burcht.

Lees meer

Welkomhuis Twente

Vakantie…. zo vanzelfsprekend?! Een jaarlijkse vakantie is absoluut onmisbaar. Het is meer dan welverdiend genieten.

Lees meer

Wielerbaan

Voor de ‘snelle fietsers’ is er een wielerbaan op Het Hulsbeek. De baan heeft een lengte van 2.2 kilometer en de beruchte Snoeiink heuvel is een ware conditietest voor elke wielrenner.

Lees meer

Zwemvijver

De speciaal voor recreatie aangelegde waterplassen (totaal 25 ha) vormen de kern van Het Hulsbeek.

Lees meer

Buitenhoff Outdoor

Wij zijn jouw maatwerkspecialist voor buitensport. Wij organiseren groepsvormende activiteiten voor jong en oud. Iets voor je school- of bedrijfsevenement? Maar ook met je vrienden of familie spelen wij graag buiten.

Lees meer