Barbecuen

Je kan bij ons het hele jaar door barbecuen. Dit mag op de speciaal daarvoor aangelegde betonplaten op zonneweide 1 (bbq-zone) te bereiken vanaf Parkeerplaats 2. 

De 2 overdekte bbq's (bbq huisjes) zijn te gebruiken van april t/m september. Wanneer je de zonneweide oploopt vanaf P2 zie je de overdekte BBQ huisjes al staan. Rechtdoor de ‘kleine’ overdekte BBQ en links de ‘grote’ overdekte BBQ met zitkuil. De barbecuezone ligt aan de buitenrand van zonneweide 1 en zijn voorzien van gele bbq borden.

Open vuur is verboden!!

Barbecuezone

In de barbecuezone liggen verschillende betonplaten. Op elke betonplaat kunnen maximaal vier BBQ's staan. Deze betonplaten zijn vrij toegankelijk en kun je niet reserveren. Er zijn kolenbakken aangelegd waar je na het barbecuen de kolen in kunt gooien. Externe catering en barbecues op gasflessen zijn niet toegestaan.
 

Overdekte barbecue niet te huur!

De overdekte BBQ zal pas worden verhuurd als Stap 5 van kracht is. Naar verwachting zal dit na de zomer zijn. Lees verder ons nieuwsbericht op deze site.

Op Het Hulsbeek staan twee overdekte BBQ's. De grote BBQ heeft een zitkuil en is geschikt voor max. 40 personen, de kleinere voor max. 25 personen. Deze BBQ's zijn van 1 april t/m 30 september, tegen betaling te reserveren bij het beheercentrum van Het Hulsbeek. 
 

Het is niet mogelijk met de auto spullen naar de BBQ te brengen en/of een koelwagen/catering bij de barbecue te plaatsen. Kolen voor de barbecue moet je zelf meenemen. Er is geen stroom aanwezig, wel een aanrecht met waterkraan.

Kosten
De kosten voor de huur van een overdekte BBQ bedraagt € 18,00 per uur, minimale afname 2 uur. 
Bij de overdekte BBQ mag een open partytent (zelf meenemen) van maximaal 4x4m bijgezet worden. De extra kosten hiervoor is €10,00. Bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Reserveren
De overdekte BBQ kun je reserveren via ons contactformulier. Geef daarbij de volgende gegevens door:

-     Datum en tijd (van/tot hoelang). Denk er wel aan dat het park sluit bij zonsondergang.
-     Welke BBQ je wilt reserveren.
-     Met hoeveel personen je komt.
-     Naam, adres en woonplaatsgegevens (voor factuur en bevestiging).
-     Mobiele telefoonnummer van de contactpersoon tijdens de BBQ.

Wanneer de reservering bij ons binnenkomt wordt gekeken naar de beschikbaarheid. Daarna ontvang je een bevestiging en iDEAL betalingsverzoek via je mail. Is de betaling geslaagd, dan ontvang je een digitale factuur.
Is de betaling binnen 14 dagen niet bij ons binnen, dan vervalt de reservering! Factuur is tevens het bewijs van reservering.  
 
Op de gereserveerde dag, kun je direct naar de BBQ gaan. Het beheer van Het Hulsbeek zorgt dat de BBQ open is.
 

Terug naar overzicht