Buitenhoff Outdoor

Buitenhoff Outdoor organiseert activiteiten voor elke leeftijd in groepsverband. Een uitdaging aangaan met een schooluitje, bedrijfsevenement of gewoon heerlijk met vrienden of familie? Een dag, dagdeel of meerdere dagen, alles is mogelijk! Het doel is om mensen op een plezierige manier met elkaar te laten omgaan binnen een sportieve sfeer. Samenwerking en communicatie staan centraal voor een gezamenlijk doel. Je leert elkaar op een sportieve manier kennen en je verlegt je grenzen op Het Rutbeek. 

De activiteiten zijn leuk, ontspannend en uitdagend. Wij hebben het doel om mensen op een andere manier met elkaar bezig te laten zijn. Wij willen dat iedereen plezier heeft en letten ook op je gezondheid. En heb je een minder goede conditie?
Dan houden wij daar rekening mee. Wil je:

elkaar beter leren kennen?
sportief samenzijn?
leren én plezier maken?
je grenzen verkennen of verleggen?
gemakkelijker leren communiceren?
beter samenwerken?
met je groep bijeenkomen in het weekend of juist door de week?
het evenement op jouw eigen terrein of op een andere locatie?
activiteiten voor een dagdeel of meerdere dagen?
Wij nemen uw uitdaging aan! BuitenHoff heeft voor iedere groep een maatwerkoplossing tegen een acceptabele prijs. Alles is mogelijk en afgestemd op jouw wensen!


Het buitengewone buiten.
Wij trekken erop uit, opzoek naar de mooiste accommodaties in de Achterhoek, Twente of Duitsland. Beekjes, bossen, heuvels, ze komen allemaal van pas.
Klaas Hoff, de oprichter van buitenHoff, is een geboren en getogen Twentenaar. Hij weet daardoor feilloos de perfecte locaties uit te zoeken.

Buitenactiviteiten met een missie.
Door de kennis en werkervaring in de jeugdzorg, sportwereld en zwakzinnigenzorg, weten de instructeurs van buitenHoff als geen ander hoe je het individu binnen een groep mensen enthousiast kunt motiveren en uitdagen om zijn of haar grenzen te laten verkennen, de communicatie te verbeteren en elkaar samen te laten werken voor een gezamenlijk doel. Leren luisteren en het respectvol omgaan met je medespelers staan hierbij centraal.

Voor meer informatie, openingstijden en reserveringen kun je kijken op de website.
 
Buitenhoff & Klimbos Rutbeek
Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede
Telefoon: 06-53513570 (9:00-18:00)
E-mail: info@buitenhoff.nl
Website: www.buitenhoff.nl
 

 

Terug naar overzicht