Veel gezocht

6-12-24 uurs event met ligfietsen

Ter gelegenheid van zijn 50e verjaardag organiseert Jan Kranczoch een speciaal ligfietsevenement waarbij doorzettingsvermogen doorslaggevend is.

De 24-uurs poging (je kunt natuurlijk zo lang rijden als je wilt); een 6 uur race in de avonduren van 27 mei; een 6 uur race in de ochtend van 28 mei.

Houd er rekening mee dat het circuit van 2,3 km, als trainingsbaan voor racefietsen, niet helemaal vlak is. Er zijn ongeveer 7 hoogtemeters per ronde (de helling is ongeveer hetzelfde als die van een viaduct). Omdat het circuit een aantal scherpe bochten heeft, is het baan niet geschikt voor recordpogingen.

Voorwaarden: Helmen zijn verplicht! Hoewel de baan verlicht is, moet je nog steeds je eigen lichten aan hebben bij weinig zicht. Alleen ligfietsen, trikes, veldmobielen en roeifietsen etc. mogen deelnemen. Wielrenfietsen mogen alleen in speciale gevallen deelnemen na overleg met Jan.

Aanmelden: Aanmelden via de agenda Ligfiets.net (deze race wordt ondersteund door de NVHPV). Registratie is verplicht, lidmaatschap van de NVHPV is niet vereist. Dit helpt ons bij te houden wie zou willen deelnemen.
Vragen kunnen uiteraard rechtstreeks aan Jan, telefonisch (+49 176 21 22 59 54), worden gesteld.

Over dit evenement
Prijs Inschrijfgeld
Datum 27-05-2022 - 28-05-2022
Delen