Veel gezocht
Vragen?
Vragen?

Informatiepunt NO Twente

Verspreid over het landschap Noordoost Twente liggen 8 unieke punten waar het Twentse landschap te beleven is. Elk van de 8 informatiepunten is te herkennen aan een kunstwerk van een grote rode Vlinder. Bij de informatie-punten kan de bezoeker (binnen op de touchscreens) informatie krijgen over de bijzonderheden in de directe omgeving. Over het landschap, maar ook over de andere 7 informatiepunten en het belevingsmuseum en landschapscentrum Natura Docet Wonderryck Twente.

Als bezoeker krijg je  informatie over de bijzonderheden in de directe omgeving, het landschap en over de andere informatiepunten in Noord-Oost Twente.

Vanuit de informatiepunten zullen verschillende activiteiten en arrangementen georganiseerd worden, zelfstandig en in samenwerking met Natura Docet Wonderryck Twente. Onderling zijn de informatiepunten ook verbonden door een infopunten-route, deze is met de auto, fiets of een ander vervoersmiddel af te leggen. De palen van de vlinderpunten zijn tevens oplaadpunt voor e-bikes.

De vlinderpunten bevinden zich op de volgende locaties:

Galerie 't Vossenveen

Camping de Molenhof

Openluchtmuseum Ootmarsum

Steenfabriek de Werklust

Watermolen van Bels

Arboretum Poort-Bulten

Voor meer informatie over de Vlinderpunten kunt u kijken op de website van Wonderryck.

Delen