Vissen

Op Het Hulsbeek is een prachtig aangelegde visvijver met volop rustige hoekjes langs vriendelijk begroeide oevers. Voor mensen in een rolstoel is er een rolstoelsteiger aangelegd.  

De vijver wordt mede onderhouden door de Oldenzaalse Hengelsport Vereniging.

De visvijver is vanaf Parkeerplaats 4 te bereiken.

De gastenkaart van de Oldenzaalse Hengelsport Vereniging is maximaal 1 week geldig. De kosten zijn € 5,00. Je hoeft niet in het bezit te zijn van de vispas. De gastenkaart is onder andere verkrijgbaar bij het beheercentrum Hulsbeek / eurocamping / camping de paardebloem / villapark eureka.

 

Als je een VISpas van de Oldenzaalse Hengelsportvereniging (OHV) aanschaft, mag je natuurlijk in het water van de Landelijke lijst vissen. En natuurlijk in alle wateren van de gemeente Oldenzaal, waar de OHV de visrechten pacht van de gemeente. Omdat de OHV het viswater uitwisselt met de vereniging 'Ons Genoegen' in Hengelo en de vereniging 'Vislust' in Almelo, mag je ook in het viswater van deze verenigingen vissen! Welke wateren dat precies zijn, staat in de 'Regiovergunning' die je ontvangt bij je VISpas.

Let op: Enschede (VIOS) doet NIET mee met deze regiovergunning. Als je in het viswater van VIOS wilt vissen, dien je lid van VIOS te worden. Andersom ook: Als je alleen lid ben van VIOS, mag je niet in de viswateren van Hengelo, Almelo of Oldenzaal vissen.

Let op: Vissen zonder vergunning, of het overtreden van de regels, is verboden en kan een flinke bekeuring opleveren. Mocht je vragen of advies nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.